vineri, 4 februarie 2011

OFERTE DE MUNCA

FEMEIE INTERNA MADRID
Cautam femeie de 30-50 de ani interna, pentru a ingriji doamna de 62 de ani într-un scaun cu rotile (care locuieşte cu soţul şi fiul), şi de a efectua treburile casnice. Trebuie să fie educata, responsabila,  iubitoare, non-fumătoare, mediu-înaltă şi disponibilitate ridicată de a călători la plajă (Valencia) perioade de trei sau patru luni. Experienţa este apreciată. Oferta Salariul de 900 / lună,  şi o zi liberă pe săptămână. Interesatele sa trimita CV-ul prin e-mail cu imagine de ansamblu.

FEMEIE SERVICIU DOMESTIC PONTEVEDRA
Avem nevoie de o persoană de vârstă mijlocie responsabila pentru treburile casnice şi  gătit. Program 8. 30 - 13. 30, 16. 00 - 19. 30 şi sâmbăta 9-14. 00 Contract şi securitate sociala. Preferabil cu permis de conducere. Salariu 700 €/luna.


FEMEIE INTERNA MADRID
Angajam femeie interna de 35-55 de ani. Casa în provincia Madrid. suntem 4 persoane fără copii munca de a conduce şi de a organiza casa, curatat, calcat , gătit, preferabil dacă aveţi un permis de conducere. educata, cu experienţă , preferabil non-fumătoare. Oferim stabilitate pe termen lung, contract şi de securitate socială, 700 pe lună.


FEMEIE INTERNA ALBACETE
Pentru a ingriji persoana mai in varsta intr-un sat din munţi, şi de a locui cu ea, dacă este posibil, doamnă fără probleme familiare.

FEMEIE INTERNA LLANES (ASTURIAS)
Doamna necesara pentru a lucra intr-o casa casa din regiunea de est a Asturias, pentru a face curat in casa, gatit,  calcat, si ingrijire o fetita de 5 ani, preferabil cu  permis de conducere.

PORTAR DISCOTECA MALAGA
Interesatii pot trimite un CV cu fotografie la davidx1982 @ hotmail. com

PORTAR MOTEL MADRID
Căutăm portar cu experienţă in retele de calculatoare, pentru întreţinere , într-o pensiune din madrid central. . . Va rugam sa trimiteti cv

CHELNERITA VALENCIA
Cautam chelnerita pentru un bar-restaurant din Valencia.Program de la 9.30-16.00  Luni-Vineri plăti 600 € cu contract. Trimite un e-mail mulţumiri


MALAGA - TEHNICIAN PENTRU REPARATII TELEFOANE MOBILE
Compania in creştere în sectorul telecomunicaţiilor angajeaza tehnician pentru reparaţii telefoane mobile în Málaga Capital. Avem nevoie de:  Experienta in eliberarea şi repararea de telefoane mobile( demonstrabil). - Program (ore magazin). Ore:(14h de luni până vineri, 10 00th / 17 la 21h şi sâmbătă de la 09 la 14h..), dimineaţa şi după-amiază .Posibilitatea de ore suplimentare in functie de volumul de munca. Stabilitate.

INTERNA
Caut interna, pentru o vilă , afectuoasa  cu copii şi câini ,nefumatoare, care vorbeşte spaniolă şi ştie faca curatenie si sa gateasca.  750-800 salariu MADRID

CHELNERITA
Caut o chelnerita pentru un bar , 1250 euros salariu fix.
 Sevilla (Sevilla)

OSPATARITA IN BOADILLA DEL MONTE MADRID
Ospatarita sau ajutor de ospatar ,dupa ora 18 pana la inchiderea localului.

HOTELURI Vincci angajeaza urgent chelneri
Chelneri urgent : contract permanent ,două zile libere pe săptămână şi concediu anual contact prin telefon sau e-mail


CAUT Inginer în BARCELONA
Inginer care legalizeze şi să facă planuri pentru instalaţii de lumină, apă, gaz.


INFORMATICIAN
Inginer, domine diverse domenii, gradul de utilizare, web design, programare, retusari foto, anunţuri imagine, poziţionare Google, crearea de imagini pe profit, design grafic, vă rugăm să contactaţi prin e-mail.

MURCIA

DESENATORI
AutoCAD desenatori cu experienţă de cel puţin doi ani în Inginerie Civilă (feroviar, rutier ...), sunt necesare pentru proiecte de întreprindere în Madrid. Microstation , sunt apreciate cunostinte si in alte programe, precum şi experienţă în alte discipline, cum ar fi structuri, mecanica sau electricitate. Interesat trimite C. V. e-imialonso @ hotmail. com

MEDICO SPECIALIST
Clinica privată în Cordova. facilităţi magnifice avem nevoie de specialisti pentru a extinde ofertele lor de servicii. Specialităţi preferate:, pedichiură ginecologie, psihologie, psihiatrie, stomatologie, fizioterapie, terapie de vorbire colaboración.Cordoba accepta alternative diferite

MEDICI
Avem nevoie de un medic generalist, aprobat titlul esenţiale pentru a efectua examinările medicale şi testarea psihologica. Posibilitatea de a utiliza medic privat pentru birou în fiecare dimineaţă. Centrul deschis recent în Beas de Segura (Jaén)


CLINICA CAUTA PERSONAL
Centru medical de specialitate deschide în curând mai mult sau mai puţin în luna martie, situat în Barrio Salamanca. 1 - chirurg plastician 2--oftalmolog 3-ginecolog 4-fizioterapeut  5-recepţioner


DOAMNA INTERNA
Avem nevoie de o doamnă pe internă, 35 la 55 de ani să aibă grijă de un bătrân perfect sanatos şi de a ajuta cu treburile casnice. Ar fi cateva zile in Madrid, iar restul în Cáceres. , libera o zi pe săptămână şi  o lună de concediu pe an. Acesta oferă cazare, masa si 600 de euro pe lună. (Madrid)

CHELNERI

Chelneri necesari pentru bar-cafenea in zona de Alzira Xativa cu experienţă în acest sector.ZUGRAVI
Se cauta zugravi de lucru vertical cu   minim 2 ani de experienţă de  trimite curriculum.Malaga-Torremolinos (Malaga)

INTERNA

Persoană interna, în vila , conditiile negociabile Alginet Trimite CV-ul. Alginet (Valencia)

CAUTAM SUPORT TEHNIC
Suntem o companie de inginerie, cautam inginer întreţinerea tehnică a maşinilor. în Santa Cruz. Santa Cruz (Tenerife)

ELECTRONIST
Cautam persoană cu experienţă la locul de muncă in reparaţii de echipamente electronice, aparate de radio, emiţătoare, etc - Solicitanţii trebuie să trimită . Engineers (Tarragona)

CHELNERITE PENTRU PUB
Chelneriţe  cu experienţă, prezenţa fizică bună, vehicul, abilităţi in vanzare, vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, necăsătorite,  fotografie şi trimite CV-ul pentru a aranja un interviu(Murcia)

BUCATAR
Sunt necesari, bucatar, ospatari si ajutoare bucatarie apel la 918 - 125 - 434 , dupa ora 19
MADRID


 
MADRID- BONA
Un cuplu de tineri în căutarea de bonă cu experienţă şi referinte pentru un copil la un 4 luni. 40-45 de ore pe săptămână. Trăim în apropiere de cartierul Puerta de Hierro metri Valdezarza şi Antonio Machado.

BARCELONA- DOAMNA INTERNA
Doamna sau domnisoara, între 26 şi 40 de ani pentru treburile casnice şi  îngrijire copil de 4 ani. Am nevoie de cineva ordonat şi cu experienţă in îngrijirea copiilor, stabilita în Spania de mai mult de 1 an. Salariul foarte interesant, în funcţie de experienţa acumulată.


MISLATA-INTERNA
Doamna interna pentru treburile casei şi ingrijirea unei persoane cu handicap, cu experienta, nefumatoare îmbarcare. Libera de sambata dupa-amiaza pana duminica seara Salariu 600 euro negociabil.


PERSOANA NECESARA PENTRU BURGOS
Doamnă pentru curatenie camere de hotel cu experienţă ,sunt oferite cazare pe săptămână ,55h lucru pe saptamana.

CORDOBA-CHELNERITA
Chelnerita cu experienţa  pentru cafenea ,cocktail-bar din zona soco. Trimite CV cu fotografie

ALDAIA-VALENCIA

Ajutori de bucatar cu o vasta experienta intr-un restaurant à la carte, cu abilităţi de ospătar, masina proprie. Persoana responsabila , care îi place să lucreze în echipă, disponibilitate imediată.

MADRID-BUCATARI,OSPATARI PIZZERIE
Caut personal responsabil, creativ, dinamic, cu energie bună şi dornic se alăture unei echipe excelenta. Cine are cunoştinţe de preparate din bucătăria italiană (pizza, paste) şi argentiniana (la gratar, pesmet, etc.) cu  experienţă în a face meniuri de zi cu zi. Cu referinţe serioase şi bune practici în sector. Incorporare pentru luna martie, pentru deschiderea unui nou restaurant. Sa se abtina persoanele care nu îndeplinesc aceste cerinţe.


MADRID-INGINERI INDUSTRIALI, INFORMATICIENI
OFERTA
100 de ingineri, industriali, informaticieni.Inginerii  în diferite domenii pentru noi proiecte.


PERALTA-NAVARA  Inginer Mecanic
Compania Design industrial angajeaza un inginer mecanic. Avem nevoie de un tânăr care a făcut studii de peste 2 sau 3 ani, cu competenţă CAD şi cu ceva experienta. În principiu, este pentru un proiect de aproximativ 3 luni, dar există multe posibilităţi să rămână în afaceri. Trimite C. V.


28 de comentarii:

  1. cum pot intra in legatura cu persoanele care au postat anunturile de munca,va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteti posta anunturile si pe bucium.net .Aveti posibilitatea sa fie vizulizate si in Romania.Va rugam sa nu dublati anunturile.Pt fiecare oras trebuie sa fie un anunt diferit.Numai de bine si la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum pot sa intru in legătură cu cei care au postat anunțurile sunt foarte interesată de multe dintre anunturi. Va rog răspuns urgent,mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum pot sa intru in legătură cu cei care au postat anunțurile sunt foarte interesată de multe dintre anunturi. Va rog răspuns urgent,mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Caut de lucru in madrid de la 1iulie am 45 de ani

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua sant un madrid a 45 de ani caut de munca nu stiu limba in domeniu curateniei birou hotel etc nr meu 642328948

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua ma numesc Murariu Paulasi am 52 de ani si vreau sa lucrez ca interna .

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua ma numesc Murariu Paulasi am 52 de ani si vreau sa lucrez ca interna .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. b seara unde santeti si un tel unde puteti fi contactata..multumesc erica

      Ștergere
  9. Caut de lucru ca externa(batrini,copii pina in doi ani). Sunt de un an de zile in spania si pina la 31 martie am lucrat ca niniera la un bauetel de 9 luni.

    RăspundețiȘtergere
  10. Caut de lucru ca externa(batrini,copii pina in doi ani). Sunt de un an de zile in spania si pina la 31 martie am lucrat ca niniera la un bauetel de 9 luni.

    RăspundețiȘtergere
  11. anunturile da e bine, dar cum luam legatura cu cei ce au postat? caut si eu de lucru ca bona sau menaj in Malaga zona Manilva sau Marbella. Daca cineva stie ceva va rog sa mi trimiteti un mail la: rebeca.elizabeth.christ@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Caut de lucru ca sudor...mig mag și saf..pt sotie sotie cofetarii,pati patiserie

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum putem lua legătura...643 46 40 91

    RăspundețiȘtergere
  14. Caut urgent un loc de munca ca menajera 19 ani

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua caut de munca rapid in curățenie in perla, madrid.sau sa am grija de o batrinica

    RăspundețiȘtergere
  16. Caut rapid de munca in curățenie sau sa am grija de batrini la domiciliu am 45 de ani nr este 642003245 nu stiu spaniolă dar inteleg un pic.

    RăspundețiȘtergere
  17. Caut menajeră îngrijire bătrâni internă, nu vreau copii, am lucrat în Spania șapte ani internă bătrâni ani 2005-2012

    RăspundețiȘtergere
  18. Salut,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonesia, aș dori să mulțumesc mamei Alicia Radu pentru că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon, unde am trăit și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. iar eu sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toate banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că o datorez băncii și prietenilor mei și nu am pe nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să-l contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să mă ridic curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că este un miracol și trebuie să depun mărturie despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți, de asemenea, contactați-mă pentru mai multe informații despre Mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere
  19. Salutare tuturor!
    Sunt Maria, locuiesc în prezent în Bălți, Moldova. În prezent sunt văduvă cu Doi copii și am rămas blocată într-o situație financiară în octombrie și a trebuit să mă refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea baăncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui Cooperativ Runs de către un bărbat al lui Dumnezeu, un creditor privat de împrumut care mi-a acordat un împrumut de 80.000 euro și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanție, fără cec de credit, niciun co-semnatar cu doar 2% dobândă și planuri de rambursare mai bune și program, vă rugăm să contactați domnul Dante Paola prin e-mail: dantecooperativehelp@hotmail.com El nu știe că fac asta, dar acum sunt atât de fericit și am decis să îi las pe oameni să știe mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin e-mailul său: dantecooperativehelp@hotmail.com pentru apel rapid de chat sau whatsapp / +35677926593

    Mulțumiri
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  20. Bună ziua, cum pot lua legătura cu anunțurile va mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  21. vreau doar să spun un mulțumire foarte mare domnului Peter și tocmai am primit împrumutul meu de la compania de împrumut peterhelp chiar acum și am auzit de această companie și am crezut că este o companie falsă, dar acum sunt atât de fericit că această companie m-a ajutat și 100% această companie este reală, așa că oricine are nevoie de un împrumut, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de acum. Am solicitat un împrumut pentru afacerea mea de 250.000,00 euro și această companie m-a ajutat fără întârziere. Sunt atât de fericit că depun mărturie pentru această companie, deoarece Am văzut alți oameni făcând acest lucru și sunt fericit că sunt printre oamenii care împărtășesc mărturii despre modul în care această companie m-a ajutat, așa că toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, vă ajută asistentul. informațiile lor de contact sunt peterhelps01@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Vreau să împrumut Karin Sabine un împrumut de 10.000 €. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați înșelătoria de către creditori falși și aplicați prin e-mailul unei firme de împrumut autentice sabinhelps@gmail.com whatsapp +1 (689) 247-6462

    RăspundețiȘtergere
  23. I am happy today, thanks Lapo Micro Finance for giving me a loan. I was deceived several times trying to get a loan until I came across Lapo Micro Finance who provided me with a loan worth $ 23,000 to care for my sick child. If you need a real lender today contact Lapo .Contact email: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    RăspundețiȘtergere
  24. Hei, ești interesat de cardul de la bancomat piratat? Echipa mea de hacking și cu mine am reușit să programăm cu succes carduri ATM goale și să le încărcăm cu numerar. Și am câteva cărți piratate la care au fost deja lucrate și gata de vânzare. Fiecare dintre aceste carduri conține 300.000 USD. Îl poți scoate, îl poți folosi online și așa mai departe. Dacă aveți nevoie de acest card, vă rugăm să mă contactați prin e-mail. Darkerwebcoinbase@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Você pode recuperar seu Bitcoin perdido contratando um Hacker profissional para fazer o trabalho. A recuperação do Bitcoin requer habilidades e conhecimentos únicos de hackers que apenas uma mão cheia de hackers possui. 99% dos sites de recuperação existentes são operados por golpistas para fazer com que o golpe pareça legítimo. Contrate um hacker de confiança para recuperar seus fundos entrando em contato com Genuine Hackers por e-mail como GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM ou pelo WhatsApp +1 (260) 218-3592. Hackers genuínos me ajudaram a recuperar $ 100.000 em BTC que perdi para a mineração de bitcoin.

    RăspundețiȘtergere