miercuri, 23 februarie 2011

OFERTE DE MUNCA MAI NOI

MALAGA - TEHNICIAN PENTRU REPARATII TELEFOANE MOBILE
Compania in creştere în sectorul telecomunicaţiilor angajeaza tehnician pentru reparaţii telefoane mobile în Málaga Capital. Avem nevoie de:  Experienta in eliberarea şi repararea de telefoane mobile( demonstrabil). - Program (ore magazin). Ore:(14h de luni până vineri, 10 00th / 17 la 21h şi sâmbătă de la 09 la 14h..), dimineaţa şi după-amiază .Posibilitatea de ore suplimentare in functie de volumul de munca. Stabilitate.

MADRID- BONA
Un cuplu de tineri în căutarea de bonă cu experienţă şi referinte pentru un copil la un 4 luni. 40-45 de ore pe săptămână. Trăim în apropiere de cartierul Puerta de Hierro metri Valdezarza şi Antonio Machado.

BARCELONA- DOAMNA INTERNA
Doamna sau domnisoara, între 26 şi 40 de ani pentru treburile casnice şi  îngrijire copil de 4 ani. Am nevoie de cineva ordonat şi cu experienţă in îngrijirea copiilor, stabilita în Spania de mai mult de 1 an. Salariul foarte interesant, în funcţie de experienţa acumulată.


MISLATA-INTERNA
Doamna interna pentru treburile casei şi ingrijirea unei persoane cu handicap, cu experienta, nefumatoare îmbarcare. Libera de sambata dupa-amiaza pana duminica seara Salariu 600 euro negociabil.


PERSOANA NECESARA PENTRU BURGOS
Doamnă pentru curatenie camere de hotel cu experienţă ,sunt oferite cazare pe săptămână ,55h lucru pe saptamana.

CORDOBA-CHELNERITA
Chelnerita cu experienţa  pentru cafenea ,cocktail-bar din zona soco. Trimite CV cu fotografie

ALDAIA-VALENCIA

Ajutori de bucatar cu o vasta experienta intr-un restaurant à la carte, cu abilităţi de ospătar, masina proprie. Persoana responsabila , care îi place să lucreze în echipă, disponibilitate imediată.

MADRID-BUCATARI,OSPATARI PIZZERIE
Caut personal responsabil, creativ, dinamic, cu energie bună şi dornic se alăture unei echipe excelenta. Cine are cunoştinţe de preparate din bucătăria italiană (pizza, paste) şi argentiniana (la gratar, pesmet, etc.) cu  experienţă în a face meniuri de zi cu zi. Cu referinţe serioase şi bune practici în sector. Incorporare pentru luna martie, pentru deschiderea unui nou restaurant. Sa se abtina persoanele care nu îndeplinesc aceste cerinţe.


MADRID-INGINERI INDUSTRIALI, INFORMATICIENI
OFERTA
100 de ingineri, industriali, informaticieni.Inginerii  în diferite domenii pentru noi proiecte.


PERALTA-NAVARA  Inginer Mecanic
Compania Design industrial angajeaza un inginer mecanic. Avem nevoie de un tânăr care a făcut studii de peste 2 sau 3 ani, cu competenţă CAD şi cu ceva experienta. În principiu, este pentru un proiect de aproximativ 3 luni, dar există multe posibilităţi să rămână în afaceri. Trimite C. V.


Un comentariu: