luni, 7 martie 2011

NOUTATI

FEMEIE INTERNA MADRID
Cautam femeie de 30-50 de ani interna, pentru a ingriji doamna de 62 de ani într-un scaun cu rotile (care locuieşte cu soţul şi fiul), şi de a efectua treburile casnice. Trebuie să fie educata, responsabila,  iubitoare, non-fumătoare, mediu-înaltă şi disponibilitate ridicată de a călători la plajă (Valencia) perioade de trei sau patru luni. Experienţa este apreciată. Oferta Salariul de 900 / lună,  şi o zi liberă pe săptămână. Interesatele sa trimita CV-ul prin e-mail cu imagine de ansamblu.

FEMEIE SERVICIU DOMESTIC PONTEVEDRA
Avem nevoie de o persoană de vârstă mijlocie responsabila pentru treburile casnice şi  gătit. Program 8. 30 - 13. 30, 16. 00 - 19. 30 şi sâmbăta 9-14. 00 Contract şi securitate sociala. Preferabil cu permis de conducere. Salariu 700 €/luna.


FEMEIE INTERNA MADRID
Angajam femeie interna de 35-55 de ani. Casa în provincia Madrid. suntem 4 persoane fără copii munca de a conduce şi de a organiza casa, curatat, calcat , gătit, preferabil dacă aveţi un permis de conducere. educata, cu experienţă , preferabil non-fumătoare. Oferim stabilitate pe termen lung, contract şi de securitate socială, 700 pe lună.


FEMEIE INTERNA ALBACETE
Pentru a ingriji persoana mai in varsta intr-un sat din munţi, şi de a locui cu ea, dacă este posibil, doamnă fără probleme familiare.

FEMEIE INTERNA LLANES (ASTURIAS)
Doamna necesara pentru a lucra intr-o casa casa din regiunea de est a Asturias, pentru a face curat in casa, gatit,  calcat, si ingrijire o fetita de 5 ani, preferabil cu  permis de conducere.

PORTAR DISCOTECA MALAGA
Interesatii pot trimite un CV cu fotografie la davidx1982 @ hotmail. com

PORTAR MOTEL MADRID
Căutăm portar cu experienţă in retele de calculatoare, pentru întreţinere , într-o pensiune din madrid central. . . Va rugam sa trimiteti cv

CHELNERITA VALENCIA
Cautam chelnerita pentru un bar-restaurant din Valencia.Program de la 9.30-16.00  Luni-Vineri plăti 600 € cu contract. Trimite un e-mail mulţumiri

2 comentarii:

  1. Buna dimineata multumesc pt raspuns eu sper sa gasesc de munca in madrid

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce sanse am pt ca nu stiu limba sant foarte ambitioasa invati limba incet am mai multe calificari dar cred ca calificarea mea acolo nu conteaza

    RăspundețiȘtergere